Honeybee_label zone surfaces problem

Hi all,

as I attached, when I try to label srf with “label zone surfaces” component appear the error “1. Solution exception:‘Brep’ object has no attribute ‘Surfaces’”

I downloaded the lastest version of honeybee ladybug and I don’t know how to figure out this problem, everythings else seem to be fine except this.

Vittorio


For what i see this is not the most updated version. use the update components and sync to the github. After that, if you still get this issue (with this component, or others) re-insert them since they probably change the number of input/output items.

-A.

thanks for the immediate response! I’m new with this add-on and I believe It’s fantastic and I hope to understand as fast as possible all functions but unfortunately the problem still exist…I’m pretty sure I re-inserted all new components dowloaded from github as you told.

I post .gh file.

thanks in advance

Vittorio

1 - Mackey Residence Geometry.gh (708 KB)

Can’t reproduce your (or any) error. The file works fine for me.

Attached (i updated something there).

-A.

1MackeyResidenceGeometry_AY.gh (495 KB)

nothing happened the warning still remain. Would you please provide me your phyton code of label zone surfaces component? maybe something will happen

thanks in advance

Vittorio

Don’t get your request. The previous reply has all the definitions i used, so … don’t know what else i can send.

Can you check your Rhino version (including the service release)?

-A.

thanks problem fixed! it works with rhino 5.0 sr9!